pondělí 19. března 2012

lazy weekend

 Liny vikend, pocasi sice slunecne ale zima,zima.  Dnes rano  popadaval snih ale ted uz zase slunicko krasne sviti.. Kdyz je clovek doma v teploucku, skoro by myslel,  ze je venku jaro :)  Kytky v kvetinacich vesele kvetou a ja doufam, ze je brzy budu moc vysoupnout ven.

Just a quick post today. We had somehow lazy weekend, the weather is still cold but at least mostly sunny. It was snowing lightly this morning, but now it's bright and sunny again. If you are inside,cozy and warm, you would thing it's spring . My potted flower are all in bloom and ready to be place outdoors.


Snazim se jist zdrave, zahajila jsem ocistnou jarni kuru. . Snidane :  rozmixovane
jahody, banan, spenat, papaja, mandlove mleko a voda.


 Trying to stay and eat healthy, doing spring cleanse. Morning smoothie:
strawberries, bananas, spinach, papaya, almond milk and water. 




 mnnnn  :)




 Skleneny talir a svicen poslouzi jako podstavec na dort. Dort ale nebyl a tak se na slunicku alespon vyhrival maly kolousek :))

Glass plate and candle holder can serve as a cake pater. I didn't have any cake so this  little Bambie was happy to be int the shot :)



Doufam, ze jste vsichni meli krasny vikend.....
 Hope, you all had a wonderful weekend.....

5 komentářů:

Večerka řekl(a)...

Ahoj Moniko, u vás to krásně kvete!! S tou jarní zdravou kůrou bych se měla inspirovat...;) A podnos je krásný..... O víkendu bylo u nás bylo moc krásné počasí, ale my tak nějak pořád stůněme, a tak si snad užijeme ten následující...;)Hezký večer. Peťa

Lezarts řekl(a)...

Tady,už tento w.e. sluníčko ohřálo svět na 21 st, ale dnes bylo pouze 7st. To jsou docela facky organismu. Venku to vše leze ze země i pupenů. Koktejl vypadal lépe nerozmixovaný:-D Přeji, úspěšnou očistnou, jarní, kůru!

Ella řekl(a)...

Moni u tebe to hezky kvete.Snidani jsi si udelal rozhodne zdravejsi nez muj toast and jam .

Unknown řekl(a)...

Moniko, krasne kyticky. V koktejlu me prekvapil spenat a podnos na dortu je krasny, akorat doufam, ze jste nesnedli toho kolouska :o) Hezke snad uz brzy opravdu jarni dny, Katerina

Gabi řekl(a)...

VFuu, ten koktejl by som asi nezvladla, ale ten srncek na podnose miesto torty mi tiež pripadal ako vtipný pokus o diétku:) Príma dníky. Gabi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření